Waarom Deputy Dog?
Als de balans tussen hond en baas is verstoord en beiden elkaar niet meer begrijpen begint probleemgedrag te ontstaan. Mijn doel is om met tips, aanwijzingen, lessen en andere hulpmiddelen een betere verstandhouding tussen hond en baasje te creëren en daarmee een gezonde baas/hond verhouding.

Trekken aan de lijn, overmatig blaffen, uitvallen op trimmers/fietsers, springen en ander divers ongewenst gedrag zijn voorbeelden van veel voorkomend probleemgedrag wat soms maanden of jaren kan plaats vinden. Toch zijn dit soort probleempjes vaak vrij eenvoudig te verhelpen.

In de sessies vertel ik voor sommigen compleet nieuwe dingen maar voor veel mensen zijn het ook dingen die ze al wel wisten maar niet goed wisten toe te passen. Vaak is een klein aantal sessies genoeg om de meest voorkomende problemen te verhelpen. Bij hoge uitzondering mag een hond een paar dagen komen logeren in huis en ga ik er hele dagen mee aan de slag. Alle honden, eigenaren en de combinatie ervan zijn uniek, en zo ook het probleem wat er is ontstaan.

Veel mensen twijfelen en wachten te lang met het overgaan tot het inschakelen van hulp, dat gebeurt vaak pas als ze radeloos zijn of wanneer er verkeerde oplossingen zijn toegepast en de verhouding met de hond al behoorlijk verstoord is.
Elk ongevraagd advies wat gegeven wordt over de opvoeding van de hond, kan in de periode van wanhoop door hondenbezitters zelfs als zeer vervelend worden ervaren. Hoe eerder ingegrepen, des te makkelijker de behandeling en des te eerder bent u weer in harmonie met uw trouwe vriend.


U zult verbaasd zijn om te zien hoe snel er al resultaten geboekt worden!